Harrie


 

Naam: Absolute Amazing Ami Henry

Geboortedatum: 28-02-2005

Kleur: Bruin Wit

Beharing: Broken Coat

 

 

 

 

 

 

 

Met Harrie uit Frankrijk is het altijd lachen! Je kan om hem gewoon niet boos worden wat hij ook uitvreet.

 

Haast? Dat komt niet in z'n woordenboek voor, een van zijn bijnamen is dan ook Escargot. Ook met hem een poging tot Behendigheid gedaan maar dat werd hem niet! Hij deed liever z'n eigen ding en volgorde. In z'n jonge jaren heeft hij ook nog shows gelopen maar dat vond hij maar een saaie bedoening... Maar pak een bal en hij veranderd in een supersnel racemonster. Ook met racen geeft hij alles! 


Tygo

 

 

Naam: King Bassie's Tygo

Geboortedatum: 29-11-2004

Kleur: Driekleur

Beharing: Broken Coat

 

 

 

 

 

 

 

Een jaar nadat Spikey bij ons kwam wonen is Tygo erbij gekomen. Ditmaal een Jack Russell met stamboom. Met hem is het nooit saai in huis want het is een echte babbelaar wat hij van zijn moeder heeft geerfd.

 

Tygo is in zijn jonge jaren af en toe op shows uitgebracht en verder heeft hij heel wat jaren Behendigheid gedaan. Nu mag soms nog mee naar de Hoopers als de meiden niet mee kunnen en voor een Jack Russell Race kan je hem wakker maken, hij draait alleen vlak voor de finish om... veelte slim ervoor! 


SpikeyNaam: Spikey

Geboortedatum: 10-10-2003

Kleur: Bruin Wit

Beharing: Gladharing
Onze eerste "Jack" van inmiddels 12 jaar oud. Spikey is als enigste Jack Russell hier in huis niet in het bezit van een stamboom. Met hem is dan ook nooit gefokt.


Vroeger heeft hij Gehoorzaamheid en Behendigheid gedaan, nu doet hij naast de dagelijkse wandelingen en af en toe een Jack Russell Race genieten van het niets doen. Al zou hij zo weer over de hindernissen willen vliegen.