Breeze

De eerste dame die hier kwam wonen is Breeze. Zij was eigendom van Kennel King Bassie's maar woont als sinds pup bij ons, van het eerste nestje wat zij heeft gekregen is Yentle gebleven. Breeze is altijd een hele goede moeder geweest voor haar pups, erg zorgzaam maar voeden haar pups ook goed op voor ze richting de nieuwe baasjes gingen. Ze is ook de leider van de roedel hier en regelt dat in alle rust.

 

Sporten is niet haar sterkte kant, daar ziet ze het nut niet van in! Ze vind de geuren van wild veel interessanter. Shows lopen heeft ze wel veel gedaan in haar jonge jaren wat onder andere resulteerde in Ned. Kamp. en Ned. Jeugd Kamp. Nu mag ze al vele jaren genieten van haar pensioen en misschien dat ze in de zomer van 2016 nog een show mag lopen. 

 

 

Nederlands Kampioen, Nederlands, Jeugd Kampioen, Luxemburgs Jeugd Winner 2006

 

Naam: King Bassie's Winter Breeze

Geboortedatum: 23-09-2005

Kleur: Bruin Wit 

Beharing: Broken Coat

 

Gecontroleerd op Patella Luxatie en erfelijke oogafwijkingen 

 

 


Yentle


 

Naam: King Bassie's Haimati Idéfix

Geboortedatum: 23-11-2007

Kleur: Driekleur

Beharing: Ruw

 

Gecontroleerd op Patella Luxatie en erfelijke oogafwijkingen 

 

 

 

 

 

Van het eerste nestje van Breeze is Yentle gebleven. Zo'n spierwit hondje met enkel vlekjes op de oren kan je toch niet weerstaan? Wij niet in ieder geval! Yentle is volgens ons ook erg trots op haar witte vachtje want vuil is ze, zelfs na een modderig bos, niet te krijgen. Maar zwemmen doet ze het liefst het hele jaar door, zelfs als het vriest sprint ze in de Oosterschelde. Ze heeft een nestje gekregen wat ze prachtig vond! Van dat nestje hebben we Hazel aangehouden.

 

Yentle is de sporthond van de hele stel hier. Maakt niet uit wat ze mag doen als ze maar mag sporten. Eerst heeft ze Behendigheid en Gehoorzaamheid gedaan en op dit moment zijn we volop met de Hoopers bezig wat ze erg goed oppakt.


Hazel


 

Naam: Hunting Jack's Tally Ho

Geboortedatum: 17-04-2012

Kleur: Bruin Wit

Beharing: Ruw

 

Gecontroleerd op Patella Luxatie en erfelijke oogafwijkingen  

 

 

 

 

 

 

De jongste van het stel en eentje die graag rent, rustig lopen is maar saai! Ze houd ook erg van aandacht en met haar enthousiasme zorgt ze ervoor dat ze die ook krijgt. De planning is dat Hazel binnenkort ook moeder mag gaan worden.

 

Ze heeft heel even aan Behendigheid gedaan en nu gaat ze regelmatig mee naar de Hoopers wat ze erg leuk vind! Lange wandelingen vind ze ook geweldig, hoe langer hoe beter, hoe vuiler je kan worden hoe leuker! Kortom een hondje wat graag dingen met je onderneemt als ze maar kan rennen en vliegen.