Over ons

Hallo, 

Mijn naam is Agnetha Overbeeke en de eigenaar van een 6 tal Jack Russell Terriers, wij wonen op het Zeeuwse eiland Tholen. De Jack Russell staat alweer 12 jaar centraal in mijn leven, eerst begonnen met Spikey een stamboomloze Jack en daarna op zoek gegaan naar een zorgvuldig gefokte Jack Russell die in het bezit is van een stamboom, daarna volgde er nog velen. Al sinds het begin sport ik met mijn honden, tot 2 jaar geleden was dit Behendigheid en nu Hoopers. Daarnaast racen ze allemaal af en toe en maken we wandelingen door het bos, de polder of aan de kust. Elk jaar gaan ze mee op vakantie, meestal richting Drenthe en dit jaar zijn we naar Zweden geweest.

 

Hoe is Hunting Jack's ontstaan? De eerste dame die hier kwam wonen is Breeze. Zij was eigendom van Kennel King Bassie's maar woont als sinds pup bij ons. Nadat Breeze haar eerste nestje had gekregen en Yentle daarvan bij ons bleef wonen hebben wij een kennelnaam aangevraagd bij de Raad van Beheer.

 

Onze kennelnaam luid Hunting Jack's, dat is niet omdat wij jagen met onze honden maar omdat dit ras daar wel ooit voor is gefokt en deze jachtgenen beschikken ze nog altijd!